Presentem a Reus la Plataforma Decidim i el seu llibre “El País Valencià que volem”

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (Decidim-PV) ens visita de nou a Catalunya, concretament, amb el Comboi valencià de Reus el divendres vinent dia 15 de juny, a les 8h. de la vesprada per a presentar el llibre “El País Valencià que volem” (Edicions del 1979, col·lecció “Llevat”). Serà en un acte que el Casal Despertaferro de Reus acollirà a la seua Taverna Social, on Infante ens anima a debatre al voltant de l’actualitat política valenciana. És la tercera vegada d’enguany que Decidim-PV ens visita a Catalunya per a explicar els motius pels quals el País Valencià ha d’exercir el seu dret a l’autodeterminació.

Continua llegint “Presentem a Reus la Plataforma Decidim i el seu llibre “El País Valencià que volem””

Paella Groga: Més de 120 persones se solidaritzen amb els represaliats a Vic

Un centenar llarg de persones van gaudir de la Paella Groga que el Comboi valencià va organitzar a Vic el passat diumenge dia 10 com a acte de solidaritat amb les persones repressaliades per Espanya a causa de la seua ideologia independentista. L’acte, que va comptar amb el recolzament del CDR de Vic, va estar carregat d’emoció amb les intervencions tant de Xavier Sánchez, germà de Jordi Sánchez –president de l’ANC–, com d’una representació de Tamara Carrasco, en arrest municipal a Viladecans, acusada de “terrorisme i rebel·lió” per l’Audiència Nacional.

Continua llegint “Paella Groga: Més de 120 persones se solidaritzen amb els represaliats a Vic”

Presentem el llibre “El País Valencià que volem”, de la Plataforma Decidim-PV

Aprofitant la visita de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (Decidim-PV) a Barcelona durant la XIV Setmana Cultural que cada any organitza amics i amigues de l’associació valenciana radicada a Barcelona, Espai País Valencià, el coordinador Toni Infante ens visita a Vic demà divendres 11 de maig a les 8h. de la vesprada per a presentar el llibre “El País Valencià que volem” (Edicions del 1979, col·lecció “Llevat”). Serà en un acte que la llibreria Muntanya de Llibres acollirà al seu Espai Cultural Canigó, on Infante ens anima a debatir al voltant de l’actualitat política valenciana. Continua llegint “Presentem el llibre “El País Valencià que volem”, de la Plataforma Decidim-PV”