Grups de benvinguda

GRUPS DEL WHATSAPP PER FER COMBOI A CATALUNYA

Bon dia! 🦇🦇 Ets valenciana i vius a Catalunya? Ets valencià i has de venir a treballar? Busques pis, o fer cotxada per anar amunt i avall els caps de setmana? Vine als nostres grups de benvinguda de WhatsApp i farem Comboi amb tu! En este fil et posem els enllaços d’accés.👇

BARCELONA METRÃ’POLI — Si has d’anar a algun indret de Barcelona, l’Hospitalet, Sabadell, Terrassa o Masnou, o ben a propet, eixe és el teu grup.

COM. GIRONINES — Si et trobes per Girona, Figueres, la Bisbal, Olot, Banyoles, Santa Coloma de Farners, Ripoll, o ben a prop, pots fer Comboi ací.

CAMP DE TARRAGONA — Si busques fer Comboi a Tarragona, Reus, Valls, Montblanc, Falset, o a algun municipi a prop d’estes ciutats, ens podràs trobar en este grup.

TERRES DE L’EBRE — Si ets dels que tenen la sort de tenir la terreta a quatre passes de no res, com ara Tortosa, Amposta, Móra d’Ebre, Gandesa o Vall-de-Roures, este grup també el tens a tret de pedra.

TERRES DE PONENT — Si estàs a la terra pairal dels cosins descedents dels lleidatans, com ara Lleida, les Borges Blanques, Balaguer, Mollerussa, Cervera, Tàrrega, Fraga o Tamarit, fes Comboi amb aquest grup de Ponent.

DALT PIRINEUS — Si et trobes allà dalt, a les muntanyes, de pobles com l’Aran, Benavarri, el Pont de Suert, Sort, la Seu d’Urgell, Puigcerdà, Tremp, també pots fer-hi Comboi als Pirineus.

COM. CENTRALS — Si estàs al cor bategant de la Catalunya Vella, a Vic, Manresa, Berga, Solsona, Moià, vine a aquest grup.

EL PENEDÈS — Si tens la fortuna de despertar cada matí amb olor de la terra del cava, com Igualada, Vilafranca del Penedés, el Vendrell o Vilanova i la Geltrú, fes Comboi en aquest grup per brindar tots plegats!.